El Kanka, primera figura del Paupaterres de Tàrrega, al juliol

REDACCIÓ
10-03-2020
  • El Kanka, primera figura del Paupaterres de Tàrrega, al juliol

El cantautor malagueny El Kanka és el primer cap de cartell confirmat de la vint-i-tresena edició del festival Paupaterres de Tàrrega, el certamen musical d’estiu de Ponent que, segons va anunciar ahir l’organització, se celebrarà del 9 a l’11 de juliol. El músic andalús passarà per la capital de l’Urgell en el marc de l’actual gira, Payaso, en la qual presenta en directe les cançons del cinquè treball discogràfic, CanEpé.

Amb quatre àlbums i una llarga llista de premis a l’esquena, Juan Gómez Canca (conegut artísticament com El Kanka) és un dels exponents més brillants de l’última generació de cantautors espanyols. L’artista de Màlaga ha teixit un so inconfusible amb elements de la rumba, el pop i la música llatina, que marida la fina ironia de les lletres amb un to canalla.

Creacions de pòsit poètic i vívides melodies que destil·len un savoir faire que evoca mestres de la cançó de l’altura de Caetano Veloso o Jorge Drexler i que l’han fet mereixedor de l’èxit en països llatinoamericans com Mèxic, Colòmbia i Xile. Tàrrega serà segurament l’únic concert en terres lleidatanes d’aquesta gira d’El Kanka.

El festival Paupaterres, que repetirà ubicació al càmping municipal, revelarà en les pròximes setmanes la resta de formacions del cartell.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els protocols covid a les escoles et fan sentir...?