El Lamsauto suma un punt davant d'un rival directe

SEGRE
25-11-2019
  • El Lamsauto suma un punt davant d'un rival directe

El Lamsauto Futsal Lleida va empatar ahir 1-1 amb el Barceloneta, un rival directe en la lluita per l’ascens a la Segona divisió A de futbol sala, amb la qual cosa es manté tercer a la classificació del Grup 3 de Segona divisió B. L’equip que entrena Sergi Gil va haver d’igualar dos vegades el marcador, que va tenir en contra des dels primers compassos del duel. El Lamsauto Futsal Lleida portava la iniciativa, però el que va marcar primer va ser el Barceloneta, amb un gol de Baldoví als cinc minuts (0-1).

Els lleidatans van mantenir el ritme, van continuar tenint ocasions i el premi els va arribar al minut 13, amb l’1-1 que va fer Edgar Gort. Però a la recta final d’aquesta primera meitat, el Barceloneta va tornar a marcar. Va ser gràcies a una rematada de Yuya Iwata, que va posar en el marcador l’1-2 amb el qual el matx va arribar al descans. L’equip lleidatà va seguir collant a la represa i va tornar a equilibrar l’electrònic. Aquesta vegada va ser amb un gol de Sergio Martínez. En els últims minuts va pressoinar amb el porter-jugador, però el marcador ja no es va moure.