RAMÓN ERES
12-03-2018
Actualitzat: 12-03-2018 13:41
  • El Linyola es manté tercer després de planta cara a un Alcarràs faltat d'ambició

L’Alcarràs i el Linyola van empatar (1-1) en un partit intens i jugat de poder a poder entre dos equips que es disputen la tercera plaça de la classificació. Els locals van començar dominant el joc durant els primers minuts. El Linyola, bé posicionament enrere esperava la seua ocasió. En el minut 8 un córner va ser rematat en una xilena espectacular per Mestres i la pilota es va colar per l’escaire de la porteria de Joel Mur. L’Alcarràs va acusar el cop però després d’uns minuts va provar de reaccionar i va començar a atansar-se amb cert perill a la meta rival.

En el minut 28 va arribar el gol de l’empat per als locals, en un embolic a l’àrea del Linyola, en el qual Iván Lorenzo va aconseguir posar la cama per batre Solé i establir l’1-1. El matx va mantenir la tensió però es va arribar al descans amb l’esmentat empat (1-1).

La segona part va començar millor per al Linyola, que es va mostrar més encertat, basant el seu joc en una ordenada defensa i amb els puntes sempre pendents de sorprendre al contraatac. Amb tots dos equips lluitant per definir a favor seu el marcador, el partit va haver de ser aturat durant quinze minuts per un aiguat que feia impossible seguir el normal desenvolupament del joc.

Aquesta aturada va semblar afectar més els locals. El Linyola va fer mereixements per marcar però dos encertades intervencions de Joel Mur i els pals de la porteria de l’Alcarràs ho van impedir.

Per la seua part, els de Jordi Mayoral no van tenir la motivació que semblava necessària davant d’un seriós rival com el Linyola i en un partit en el qual els dos equips es jugaven alguna cosa més que tres punts.

A falta de mitja hora, l’entrenador de l’Alcarràs va ordenar l’entrada de Figo i Florensa, que debutava així davant de l’afició i que va deixar bones sensacions però que no van arribar a poder entrar en joc.

Amb aquest empat, la classificació no canvia, amb el Linyola tercer i tres punts d’avantatge sobre l’Alcarràs. El Linyola rebrà la setmana que ve el Torrefarrera i l’Alcarràs viatja a Organyà.