El Lleida abaixa un 10% el carnet als abonats

REDACCIÓ
27-10-2020
  • El Lleida abaixa un 10% el carnet als abonats

El Lleida compensarà els seus abonats pels partits que no van poder veure la passada temporada al Camp d’Esports, després que la competició es donés per finalitzada a causa de la pandèmia, amb una rebaixa en el preu dels carnets d’un 10% i la prioritat perquè siguin ells els primers que puguin tornar al Camp d’Esports. Així ho va anunciar ahir el president, Albert Esteve, en la seua primera compareixença des de la que va fer el 21 de febrer.

Esteve va recordar que el Lleida sempre va defensar que la competició es podia haver acabat i més veient que “la situació sanitària d’ara és més complicada i complexa que la de juny, juliol i agost. Ens esperen uns mesos de novembre, desembre i gener complicats”. I sobre si l’equip va començar tard a entrenar-se, va dir que ho va fer “quan l’RFEF va fer una resolució que permetia aixecar els ERTO i començar a entrenar”. Va presentar la campanya d’abonats que porta com a lema ...I el cel segueix sent blau i va anunciar la seua voluntat que, el 8 de novembre, en el primer partit de Lliga davant del Llagostera, hi pugui haver públic. “Tenen prioritat els 3.102 socis de la passada temporada. Per deferència a ells i per l’aforament que permet el protocol sanitari”, poc més de 3.000 espectadors. També treballen amb la Paeria perquè això sigui possible. A més, fins que no renovin el carnet, per a la qual cosa hi ha de termini fins al 27 de novembre –les renovacions començaran el 5–, podran assistir a l’estadi amb el carnet de la passada temporada, que només es desactivarà quan renovin o, passat el 27. El club no vendrà entrades “almenys fins Nadal”, per la qual cosa els aficionats que no puguin anar a l’estadi tindran un servei de streaming, a 10 euros, per veure els partits.

El termini perquè renovin els abonats acaba el 27 de novembre i, fins llavors, valen els actuals

Per accedir a l’estadi s’haurà d’utilitzar un codi QR, a més de l’obligat gel hidroalcohòlic, mascareta i distància física. Només s’obriran les parts baixes de l’estadi i no serà possible moure’s durant el partit. Quant als preus, només es mantenen igual els vip (375 €) i les llotges (295), mentre que la Tribuna passa de 225 a 200, la Lateral de 160 a 140 i els Gols de 105 a 90. Els que no siguin abonats podran adquirir carnets a partir del 28 i sense rebaixa, al preu de l’any passat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta