El Lleida apunta alt

josé carlos miranda
07-08-2014
  • El Lleida apunta alt

Tot i que sense estar encara al cent per cent, el Lleida va superar amb facilitat i amb nota l'actual campió de la Lliga marroquina, el Mougreb At. Tetuan, que mai va poder amb la pressió que li va imposar. Mentre que el Tetuan es mostrava perdut al centre del camp i molt tou en defensa, els d'Idiakez, que van sortir amb un onze que ben bé podria ser el titular de la Lliga, van posar setge a la porteria de Youness des del principi amb un 4-2-3-1, amb Albistegui i Fragoso com a doble pivot i Chupe i Eugeni Valderrama a les bandes. Després d'un avís de Miramón (6') i amb Fuster ja al vestidor després de lesionar-se en el minut 2 (també es van lesionar Eugeni i Chamorro), el Lleida va inaugurar el marcador amb un gol d'Albistegui (14').
Amb el 0-1 el Lleida es va dedicar a moure la pilota provant, quan atacava, un 3-5-2, amb Fragoso com a tercer central i Pau Bosch i Barreda. Tanmateix, encara que el Lleida arribava bé, ja no va disposar de cap altra ocasió clara, mentre que el Tetuan va aprofitar un error per empatar (41').
En el segon temps, el Lleida va resoldre fàcil amb dos jugades d'estratègia, idèntiques les dos. Falta lateral que treu amb mestria Miramón perquè Osado amb dos precisos cops de cap (46' i 50') es convertís en el màxim artiller de la pretemporada, amb cinc dianes. Amb 1-3, el Lleida es va agafar un descans, tot i que encara arredoniria el marcador amb l'1-4, obra del jove Òscar Canadell.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?