El Lleida B s'emporta el derbi

13-10-2014
Actualitzat: 13-10-2014 11:01
  • El Lleida B s'emporta el derbi

El Lleida B es va emportar un dels derbis lleidatans de Primera Catalana (1-0), gràcies a un solitari gol de Trota ja entrada la segona part. Els blaus sumen així la seua segona victòria consecutiva, mentre que el Mollerussa perd una bona oportunitat per situar-se com a segon en la classificació.

El partit es va desenvolupar com ho solen fer els enfrontaments de màxima rivalitat. Nervis, tensió, més públic de l'habitual a les grades i moltes imprecisions en el joc. L'equip que més va acusar aquesta situació va ser el Lleida B. En els compassos inicials, els de Gerard Albadalejo no van trobar en cap moment el ritme del partit, i semblava que es jugava al so que volia el Mollerussa.

Malgrat haver-hi una tímida aproximació local, les grans ocasions van ser per al Mollerussa. Els d'Adrià Gabernet, que havia plantejat un partit en la línia de la millora de joc en les últimes jornades, van tenir fins a tres ocasions molt clares per poder avançar-se en el marcador. Tanmateix, el porter local Cobo va estar molt bé i va mantenir la porta zero.

Els locals continuaven sent molt imprecisos amb el joc, cosa que els feia perdre moltes pilotes i afavoria ràpides sortides del Mollerussa. Si hi havia alguna ocasió destacable en el primer acte, continuava sent dels de la capital del Pla d'Urgell. Però els davanters, que ahir vestien de roig, no van estar encertats en la definició final i seguia el 0-0.

El partit no va estar exempt de polèmica, ja que en el descompte del primer temps, el Mollerussa va reclamar un penal per una caiguda d'un dels seus davanters quan es disposava a rematar a porta buida. L'àrbitre es va desentendre de la jugada i es va arribar al descans sense gols.

Després del pas pels vestidors, Albadalejo va moure la banqueta i va donar entrada a Roqué, Cisteró i Debay. Els canvis van semblar donar un nou aire al Lleida, que es va mostrar una mica més incisiu. Al contrari, el Mollerussa seguia tenint el partit on volia i arribaven, amb relativa facilitat, als metres finals per crear ocasions de gol. No obstant, totes s'estavellaven amb el porter local Cobo, el millor dels seus.

Però, al minut 69, una pressió de Debay va acabar amb una mala cessió del central del Mollerussa al seu porter. Debay va agafar la pilota i va donar el gol en safata a Trota, que a porta buida va enviar la pilota al fons de les malles. Amb el gol, el Lleida va guanyar en tranquil·litat, mentre que el Mollerussa va continuar pressionant per poder empatar un partit que semblava que guanyaria sense problemes.

Fins al final, l'equip d'Adrià Gabernet va posar més pressió sobre la porteria del Lleida B, que es va defensar amb encert. La falta d'efectivitat visitant va acabar sent determinant perquè els locals sumessin el seu segon triomf consecutiu. Per la seua part, el Mollerussa va es merèixer tenir millor sort.