El Lleida capta catorze nous socis el primer dia

xavier madrona
Publicat: 
03-07-2014
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Lleida capta catorze nous socis el primer dia

La nova campanya d'abonats del Lleida Esportiu va començar aquest dimecres amb força amb la venda de gairebé un centenar d'abonaments. En total, van ser 76, dels quals 62 corresponen a socis que el van renovar i 14 a abonats de nou encuny. Aquesta última dada permet als responsables del club ser optimistes, tal com assegurava el president Albert Esteve. "Seguim amb una tendència de creixement en el nombre d'abonaments a un ritme del 20 o 25% cada temporada. Cal fer, per tant, una valoració molt positiva tractant-se del primer dia. El que està clar és que si se segueix aquesta tendència superarem amb escreix els 3.000 socis la pròxima temporada", va indicar. Val a recordar que la passada campanya el club comptava amb 2.625 socis de pagament, ja que no es compten aquí ni les acreditacions ni tampoc els carnets de la base.
Les oficines es van obrir a les 16.00 hores (l'horari és de dilluns a divendres de 16.00 a 21.00) i va ser a l'inici quan es va produir cua per traure's l'abonament, registrant-se després un degoteig d'aficionats. El primer a fer-se abonat va ser José Antonio Manzano (soci 1.204), que va dir que havia volgut vindre el primer dia perquè "tinc molta il·lusió per pujar a Segona A, ja que aquest club s'ho mereix i esperem que aquest any ho puguem aconseguir. La passada temporada vam tenir molt mala sort".
Aquest soci abonat, que fa dos anys que es trau el carnet del Lleida, espera que durant la temporada pugui disfrutar "d'un bon joc i amb estil".

Comparteix

També t'interessarà