El Lleida ‘congela’ els carnets i farà rebaixes als fidels

XAVIER MADRONA
22-06-2019
  • El Lleida ‘congela’ els carnets i farà rebaixes als fidels

El Lleida Esportiu mantindrà els preus dels carnets de soci la temporada que ve i premiarà la fidelitat dels abonats que el renovin mitjançant bonificacions i descomptes. Aquesta és la intenció del club de cara a la campanya de captació d’abonats que presentarà en els propers dies i la venda de la qual es posarà en marxa a finals del mes de juliol.

Els detalls de la campanya no han transcendit a l’espera que el club la presenti oficialment amb el corresponent lema que recuperi la decaiguda massa social, després de la decepció de la segona volta de la campanya anterior.

El president Albert Esteve sempre ha destacat el fet que s’hagin mantingut temporada rere temporada els preus durant els vuit anys que té de vida el club havent estat mínimes les modificacions. Val a recordar que els preus dels carnets la temporada passada van ser de 375 euros l’abonament VIP; 295 les llotges de Tribuna (250 els jubilats); 225 els seients de Tribuna (180 els jubilats); 160 euros els de Lateral (115 els jubilats); i 105 els de Gol. El carnet de la Grada d’Animació (Gol Nord) valia la campanya passada 80 euros, 55 el Som i Serem (d’11 a 17 anys), 10 l’infantil (d’1 a 10 anys), i és gratis el de menors d’un any.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?