El Lleida debutarà a porta tancada

J.C.M.C.
21-10-2020
  • El Lleida debutarà a porta tancada

El Lleida debutarà a la nova Lliga de Segona B aquest dissabte (19.00/Esport3) en un partit que es disputarà a porta tancada. El primer rival de la temporada, l’Hospitalet, ha decidit que no hi haurà espectadors a l’Estadi Municipal de Futbol de l’Hospitalet. Aquest encontre correspon a la segona jornada, ja que a la primera el Lleida, enquadrat en un subgrup d’onze equips, va descansar.

D’altra banda, la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i AFE han arribat a un acord per posar en marxa un nou Protocol reforçat, pel qual s’estableixen tests setmanals per a les competicions professionalitzades de Segona B, Tercera divisió, Primera Iberdrola, Reto Iberdrola, Primera i Segona divisió masculines i femenines de futbol sala i quinzenals per a la resta de competicions d’àmbit estatal. Això afecta tres equips lleidatans, el Lleida Esportiu, l’AEM i el Futsal Lleida.

La Federació també va anunciar que ha posat a disposició de jugadors i àrbitres d’aquestes categories 353.500 proves d’antígens, equivalents a una aportació econòmica d’1,6 milions d’euros. Fonts dels tres clubs lleidatans consultades van assenyalar que encara no havien rebut notificacions sobre aquests tests.

Una de les condicions per rebre’ls és estar al corrent de pagament amb l’Agència Tributària. Encara que el Lleida apareixia en la més recent relació de morosos, el club el té recorregut, per la qual cosa en principi podria rebre els esmentats tests de la Federació. El club ha anat fent proves als seus jugadors i tècnics costejats pel mateix club i dos equips de base tenen la seua activitat suspesa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta