El Lleida entra a la fase decisiva tercer

08-02-2021
Actualitzat: 08-02-2021 10:56
  • El Lleida entra a la fase decisiva tercer

A falta de set jornades perquè acabi la segona volta, amb 21 punts en joc, el Lleida entra en aquesta fase decisiva de la Lliga mantenint la tercera posició, malgrat la derrota de dissabte passat a Llagostera (1-0). L’equip de Molo es va veure afavorit ahir per les derrotes del Barcelona B i de l’Hospitalet, però la distància amb les dos primeres posicions es va fer més gran. El Nàstic, líder, té ara 8 punts més que el Lleida després del seu empat d’ahir amb el Prat (1-1), mentre que l’Andorra és segon, amb 6 punts més, després d’imposar-se ahir per 0-1 al Barcelona B.

L’equip, per tant, depèn d’ell mateix per continuar entre els tres primers, però té poc marge d’error. Ha de tirar endavant els partits a casa, per on han de passar l’Espanyol B, el Barcelona B, l’Olot i l’Andorra. Però també ha de millorar les seues prestacions en els desplaçaments, després d’encadenar dissabte la quarta derrota fora. Ha de visitar el Cornellà, el Nàstic i el Prat.

D’altra banda, el Lleida Juvenil va perdre ahir per 1-2 amb el Sabadell en partit corresponent a la Divisió d’Honor. El Sabadell va marcar als minuts 12 i 75 i el Lleida, que va fallar un penal, ho va fer en el 89.