El Lleida es tornarà a concentrar dissabte que ve, camí d’Alcoi

XAVIER MADRONA
12-10-2017
  • El Lleida es tornarà a concentrar dissabte que ve, camí d’Alcoi

La plantilla del Lleida Esportiu tornarà a concentrar-se camí d’Alcoi, com ja va fer fa dos jornades quan va anar a jugar a Ontinyent, per preparar el partit d’aquest diumenge a les 18.00 hores a El Collao. El lloc triat, cap al qual sortiran demà divendres a la tarda o dissabte a primera hora, serà de nou el Portal del Caroig, un complex hoteler que es troba al costat del Centre d’Excel·lència Esportiva Soccer Inter-Action, seu de l’escola a Espanya del Porto, que es troba a uns 60 km d’Alcoi.

Si en l’anterior oportunitat l’equip que dirigeix Gerard Albadalejo es va concentrar amb l’objectiu d’aïllar els jugadors de les Festes de la Tardor, en aquesta ocasió es fa en previsió de possibles tensions per la situació que es viu a causa del conflicte entre Catalunya i Espanya. S’ha de recordar que l’esmentat complex hoteler es troba a la localitat valenciana d’Enguera.

El president del Lleida, Albert Esteve, es va reunir dimarts amb el coordinador dels Mossos d’Esquadra per planificar el viatge. El protocol habitual que se sol fer servir és que el club comunica el pla de viatge als Mossos i aquests el traslladen a Policia i Guàrdia Civil.

El Lleida té la intenció de jugar davant de l’Alcoià amb la samarreta de la senyera, després que la Federació Espanyola l’hi prohibís davant del Saguntí, al Camp d’Esports, i al feu de l’Ontinyent.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?