El Lleida Esportiu incorpora Arnau Gaixas

REDACCIÓ
27-06-2021
  • El Lleida Esportu incorpora Arnau Gaixas

El Lleida Esportiu i el futbolista Arnau Gaixas han arribat a un acord per a la seva incorporació al bloc de la Terra Ferma un cop finalitzada la seva vinculació amb el Real Zaragoza. El defensa central s’ha compromès amb l’entitat lleidatana per les pròximes dues temporades.

Arnau Gaixas Pont (Barcelona, 05/07/1998) arriba a la capital del Segrià procedent del filial aragonès, en el qual ha militat durant les dues dareres temporades a Tercera Divisió. El barceloní, que va completar la seva etapa de formació al CF Damm de Divisió d’Honor, va afegir-se a la nònima de futbolistes de l’RCD Espanyol pel seu filial el 2017, que al seu torn el va cedir a CE Europa en la seva primera temporada com a sènoir. Gaixas va acabar la 2017-2018 formant part de l’FC Vilafranca a Tercera i assolint la seva titularitat.

 

Més d’un centenar de partits a Tercera

El següent curs 2018-2019, el defensa central va incorporar-se a la disciplina del CF Reus B- Cambrils, també a tercera, divisió en la qual ha disputat més d’un centenar de partits. Amb els roig-i-negre va aconseguir assentar-se definitivament a la categoria i el seu bon rendiment va obrir les portes del planter del Real Zaragoza, que el va fitxar pel seu equip filial, el Deportivo Aragón.

Consolidat al bloc aragonès, amb el qual va jugar una promoció d’asencs a Segons B, Gaixas també ha estat en el punt de mira del primer equip, ja que ha tingut protagonisme treballant-hi en dinàmica diària durant diverses setmanes i entrant també en convocatòria de partit.

 

“Un central amb bona col·locació, segurett i en creixement”

Gerard Escoda, Director d’Operacions i Relacions Institucionals del Lleida Esportiu, destaca de Gaixas “la seva sortida de pilota, tant en curt com en mitjana i llarga distància, la seva bona col·locació i seguretat, el seu marcatge a l’home i el seu joc aeri”. “Tot i la sea joventut, el podem considerar experimentat i està encara en fase de creixement. De la nostra mà tindrà l’oportunitat per fer un nou pas endavant en la seva trajectòria amb l’objectiu de consolidar-se en una categoria superior a la que havia jugat fins ara”, afegeix Escoda sobre la incorporació de Gaixas.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?