El Lleida Esportiu inicia la renovació dels 58 seients de la llotja

J.C.M.C.
27-11-2019
  • El Lleida Esportiu inicia la renovació dels 58 seients de la llotja

El Lleida va iniciar ahir la renovació de tots els seients de la llotja del Camp d’Esports, que es trobaven deteriorats. El primer pas va ser desmuntar les 58 butaques que hi ha en aquest espai, per prosseguir repintant-ne les estructures. L’últim pas serà col·locar les noves butaques amb els nous entapissaments, tant als seients com als suports.

Coincidint amb l’inici de les obres va visitar la instal·lació el regidor d’Esports de la Paeria, Sergio González. Club i ajuntament tenen intenció d’arribar a acords per afrontar actuacions urgents en aquesta instal·lació esportiva.

El dirigent va destacar la necessitat de canviar els seients, perquè ja presentaven un pèssim estat. “Hem anat arreglant coses al Camp d’Esports per la nostra pròpia iniciativa”, va recordar.

D’altra banda, el club també ha renovat l’acord de patrocini amb la firma Torrons Vicens, d’Agramunt. El nou acord té una durada fins al desembre del 2020 i el logotip de l’empresa tindrà presència en la publicitat estàtica de l’estadi de la U televisiva, a la coberta de les banquetes, a la sala vip, als accessos a l’estadi i a la Zona Mixta. El Lleida i Torrons Vicens van col·laborar en el recent Gran Recapte del Banc d’Aliments.

D’altra banda, el club coneixerà avui la sanció del tècnic, Molo, expulsat diumenge amb roja directa per sortir de la zona mixta gesticulant “amb escarafalls”, segons va fer constar l’àrbitre a l’acta. També serà sancionat el defensa Marc Trilles, expulsat amb roja directa davant del Barcelona B.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?