El Lleida Esportiu mostra la seua cara més solidària

redacció
Publicat: 
11-12-2014
Actualitzat: 11-12-2014 12:10
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Lleida Esportiu mostra la seua cara més solidària

La plantilla del Lleida Esportiu ha tornat a demostrar el costat solidari del futbol i s'ha afegit a la campanya #salutmentalespositiu, que impulsa l'Associació Salut Mental Ponent i que té per objectiu que es parli obertament de la salut mental, amb la finalitat que desaparegui l'estigma negatiu que sol pesar sobre les persones que pateixen algun trastorn.

Els jugadors del Lleida es van fotografiar ahir mostrant el signe que identifica la campanya, unes mans que fan el signe de sumar a sobre del cor i amb la qual es vol implicar la societat per millorar la vida de les persones que pateixen aquesta problemàtica.

Salut Mental Ponent busca implicar en la campanya persones i col·lectius perquè s'hi sumin, tenint en compte que, segons les estadístiques, una de cada quatre persones patirà al llarg de la seua vida algun problema d'aquest tipus.

D'altra banda, el davanter del Lleida Salva Chamorro es va mostrar ahir partidari de les mesures adoptades per eradicar la violència, encara que va admetre que, en el tema dels insults, no serà fàcil. "Tota la vida s'ha escoltat insults als camps. Sempre ha existit, fins i tot entre els jugadors, però veig bé tot el que es faci per acabar amb la violència". I en la línia de Luis Enrique va afegir que "potser amb aquestes mesures acaba per no haver-hi ningú als estadis", va ironitzar.

Comparteix

També t'interessarà