El Lleida Esportiu posa en marxa una campanya de recollida de dades d'abonats

REDACCIÓ
Publicat: 
30-03-2022
Actualitzat: 30-03-2022 12:13
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Lleida Esportiu posa en marxa una campanya de recollida de dades d'abonats

El Lleida Esportiu posa en marxa una campanya de recollida de dades amb la voluntat d’encetar una nova etapa que es defineixi per la claredat, la transparència i la proximitat amb tothom que sent els colors del club. La recopilació d’informació començarà divendres vinent, dia 1 d’abril i s’allargarà fins el diumenge dia 8 de maig i permetrà dissenyar i abordar com cal les circumstàncies i necessitats de la totalitat de les abonades i abonats de cara a la propera temporada.

Així, des del club fan una crida a la col·laboració de tothom per tal de recuperar i renovar totes aquelles referències que possibilitaran el fet de donar el millor servei a cadascuna de les persones vinculades, d’una manera o altra, a la dinàmica del club. Per això, s'han obert dues vies de contacte: una telemàtica a través d'aquest enllaç o bé amb atenció presencial a les oficines del club. En aquest cas serà necessari portar una fotocòpia del DNI, una fotocòpia de l’abonament o del document acreditatiu del mateix i el document prèviament emplenat i que podeu descarregar aquí.

Cal que accediu per la porta Principal-Autoritats i us atendran en el següents horaris: els divendres de 17’00 a 19’00 hores i els dissabtes de 10’00 a 12’00 hores.

Per qualsevol dubte cal dirigir-se al mail abonats@lleidaesportiu.futbol. La revisió de totes les evidències que es recullin comportarà poder actualitzar i respectar els requisits de l’afició durant la campanya d’abonats de la temporada 2022-2023. 

Comparteix

També t'interessarà