El Lleida Esportiu presenta la campanya d'abonats de la pròxima temporada

REDACCIÓ
01-07-2022
  • El Lleida Esportiu presenta la campanya d'abonats de la pròxima temporada
    Peu de foto: 
    Lleida Esportiu
  • El Lleida Esportiu presenta la campanya d'abonats de la pròxima temporada
    Peu de foto: 
    Lleida Esportiu

Es posarà en marxa el pròxim dissabte dia 9 de juliol i tindrà una durada de set setmanes durant les quals s’aniran succeint les diferents fases de renovació, reassignació, compra de nous abonaments i entrega de carnets.

L’abonament permetrà conservar o millorar el número històric de soci-abonat i del número de seient, l’accés als 17 partits de la Lliga de 2a RFEF que es diputaran al Camp d’Esports, preus reduïts per altres partits com els amistosos o de Copa del Rei i un descompte del 10% en les compres a la botiga oficial Adidas del club.

Hi ha un total de 7 categories que van des de la Sènior, Jubilat i altres, Som i Serem, VIP, Infantil, Familiar o d’Animació. Els preus oscil·len des dels 15 euros del carnet Infantil, els 55 euros de la categoria Som i Serem, 60 euros a la Grada d’Animació, 110 euros a la zona de Gol Sud o Gol Nord fins als 225 euros del carnet Sènior a Tribuna, els 160 euros del carnet de Jubilat, passant pels 320 euros del Familiar a Lateral, els 275 euros a la zona de Llotja o els 350 euros dels abonaments VIP, entre altres.

La venda d’abonaments es farà de manera virtual a través del web lleidaesportiu.futbol, però també amb atenció personal a les instal·lacions del club i finalitzarà el dissabte dia 27 d’agost.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta