⏯️ El Lleida Esportiu té a tocar el 'play-off'

REDACCIÓ
14-05-2022
  • ⏯️ El Lleida Esportiu té a tocar el 'play-off'
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

El Lleida Esportiu disputarà l’últim partit de la temporada aquest diumenge, 15 de maig, contra el CD Numancia, en un enfrontament que ha aixecat una gran expectació. És per això que el club ha reforçat el canal de venda d’entrades online i ampliat els horaris a taquilles per donar resposta a la gran quantitat d’aficionats que es preveu assistiran a l’estadi. Estaran obertes dissabte de 10 a 12 del migdia i diumenge de 9.30 a 12.30 hores, i la botiga del Lleida Esportiu oferirà una promoció especial de venda de 2x1, pagant l’article de més valor. Aquesta estarà oberta dissabte i diumenge entre les 10 i les 12 hores.


LLEIDA.COM regalem 10 entrades dobles de Tribuna per donar suport al Lleida Esportiu


El dia de partit les portes del Camp d’Esports obriran abans del que és habitual, des de les 10.30 hores, i cada persona abonada podrà venir amb dos convidats igual que els membres del planter. Les nenes i nens dels col·legis de Lleida, anomenades 'Escoles Blaves’, així com els jugadors dels equips infantils, alevins, cadets i juvenils ocuparan una zona unificada de la grada de Lateral i de Tribuna.

A banda d’altres sorpreses, durant el matx es retrà homenatge a l’equip blau de Futbol Sala pel seu ascens a Tercera Divisió Nacional.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta