SEGREcom
30-08-2015
Actualitzat: 28-10-2015 11:45
  • El Lleida imposa el seu ritme

El Lleida B va tancar ahir la pretemporada encadenant un nou triomf, aquesta vegada davant d'un Alcoletge que va presentar batalla durant tot el partit (0-2). El filial blau, que milita en una categoria superior a la de l'Alcoletge, va aconseguir la possessió de la pilota des de pràcticament l'inici del matx. Tot i així, els locals es van mostrar molt sòlids en defensa, evitant la fluïdesa en el joc del seu rival i mantenint la seua porteria imbatuda durant la primera part. Com a conseqüència del bon treball de l'Alcoletge, el Lleida B, encara que va generar diverses aproximacions, no va ser capaç de combinar amb la precisió i velocitat necessàries. Per la seua part, l'Alcoletge no va estar tan encertat en l'apartat ofensiu com en la rereguarda i amb prou feines es va atansar als voltants de l'àrea d'Albert. En aquest escenari es va desenvolupar una primera part que va acabar amb empat a zero.

A la represa, el Lleida B no va deixar passar massa minuts per trencar el xoc. Bedri va definir amb encert, després d'una jugada entre Putxi i Canadell, i va avançar els seus (0-1, 48'). Després del gol, els d'Albadalejo van imposar el seu ja habitual joc de combinació i únicament van veure perillar la victòria després d'una ocasió clara de Rey, que va fallar en el mà a mà. En la recta final del partit, Canadell va sentenciar després d'aprofitar una bona assistència d'Ander (0-2, 78').

Tant l'Alcoletge com el Lleida B arranquen la Lliga la setmana vinent. Els primers ho faran davant del Balàfia i el filial contra el Vilanova i la Geltrú.