El Lleida Llista manté preus i vol arribar als 800 socis

XAVIER MADRONA
06-09-2018
  • El Lleida Llista manté preus i vol arribar als 800 socis

El Lleida Llista ha decidit mantenir el preu dels carnets d’abonat en una temporada en la qual parteix com a vigent campió europeu de la Copa CERS i en què el club pretén assolir els 800 socis, és a dir, uns tres-cents més que la xifra amb què es va tancar la passada campanya. Sota el lema Abona’t a l’emoció sobre rodes! al qual el club ha afegit aquest any Amb tu fem equip!, la campanya d’abonats arranca amb els preus de 125 euros per al soci (amb dret a vot a les assemblees), 50 euros el carnet d’adult, 40 el de jove (12 a 16 anys) i 40 per als abonats d’un altre club lleidatà.

El vicepresident del club, Jordi Carbonell, va dir que havien decidit mantenir els preus emparats en la gran temporada anterior per “veure el pavelló sempre ple”, encara que va assegurar que “actualment ja és un dels que més públic arrosseguen a l’OK Lliga”. Carbonell es va referir també a la falta d’un patrocinador principal i, en aquest sentit, va dir que “tot continua igual, estem mirant coses i és possible que ben aviat tinguem aportacions d’alguns però petites”. Per això també confien en la campanya iniciada a les xarxes socials per fer aportacions econòmiques.

El club va obrir dilluns un compte el número del qual és ES64 2085 9457 0703 3052 3948. L’objectiu és ajudar l’equip a la participació en la Copa Intercontinental aquest mes, que el club calcula que li pot costar uns 6.000 euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?