El Lleida no dóna per tancat l'equip a nou dies del debut

ORIOL JOVÉ
16-08-2019
  • El Lleida no dóna per tancat l'equip a nou dies del debut

Quan falten nou dies perquè comenci la Lliga, el Lleida Esportiu encara no dóna la plantilla per tancada. El club podria fer fins a dos fitxatges més, i les seues intencions són portar un jugador d’atac, d’una banda, i d’altra banda un migcampista o central. Per ara, l’equip de Molo compta amb vuit fitxatges: Adri León (Pontevedra), Simic (Amorebieta), Enric Bernat (Ascó), Eder (Badajoz), Raúl (Ebro), Liberto (Betis), Del Amo (Múrcia) i Molinero (Talavera).

Això fa que la plantilla compti, en el dia d’avui, amb vint-i-tres efectius, ja que continuen quinze futbolistes de la temporada passada: Pau Torres, Víctor Vidal, Dalmau, Joan Oriol, Soriano, Trilles, Noel, Álex Felip, Marc Martínez, Xemi, Gené, Alpha, Pedro Martín, Sebi i Cano, aquest últim fitxat després d’estar cedit. No obstant, el capítol de baixes tampoc és una carpeta que estigui tancada. Per ara, el Lleida ha de donar la baixa a dos jugadors, que poden ser més en funció dels fitxatges que arribin, ja que no pot tenir més de setze jugadors majors de 23 anys.

Avui dia, compleixen aquesta condició divuit jugadors, tots a excepció de Vidal, Gené, Alpha, Sebi i Bernat. Els assenyalats pel seu rendiment com a possibles baixes són Dalmau, Felip i Noel, dels quals el primer té tots els números per anar-se’n.

De moment, el Lleida ha disputat vuit compromisos aquesta pretemporada, amb el Badajoz, l’Alcorcón, el Tamarit, el Vilassar, el Vilafranca, el Cerdanyola, l’Andorra i el Mollerussa. El d’Almeria ha utilitzat aquests dies un total de 31 futbolistes. A més dels esmentats i a excepció de Gené, el tècnic ha comptat també amb Cosialls, Eneko, Ian, Joanet, Jordi Bernat, Jorge, Pak i Pau Font, del filial, i Marcel Sgro, que va estar a prova.

A falta de l’últim amistós, diumenge a les 12.00 contra l’Espanyol B, el que més minuts ha tingut ha estat el del planter Eneko, amb 457, seguit de Joanet (426), Simic (419), Trilles (405), Eder (364), Marc Martínez i Soriano (360), Sebi (356), Pedro Martín (345), i Pau Torres, Vidal i –atenció– Noel (315). Els gols els han marcat Pedro Martín (5), Raúl (3), i Trilles, Sebi, Eneko i Joanet (1).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta