El Lleida no incorpora més fitxatges dins del termini

REDACCIÓ
Publicat: 
06-10-2020
Actualitzat: 06-10-2020 9:10
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Lleida no incorpora més fitxatges dins del termini

El mercat de fitxatges de la Segona divisió B es va tancar ahir sense que el Lleida Esportiu aprofités l’últim dia d’aquesta finestra per incorporar nous futbolistes. Tanmateix, això no implica que l’equip de Molo no pugui augmentar el nombre d’efectius abans de l’inici de la Lliga, ja que el termini que es va tancar ahir és per a jugadors amb contracte, per la qual cosa el club, a partir d’avui, podria fitxar futbolistes professionals que s’hagin quedat sense equip.

Per tant, el Lleida es queda amb els onze fitxatges que ha fet des que el 17 de setembre va anunciar en un mateix dia les seues quatre primeres incorporacions. Aquell dia va tancar els fitxatges de Yasser El Arbaoui, Fall, Manuel Alejandro Mejías i Abraham Minero. Les següents incorporacions van ser les de Robert Costa, Nico Van Rijn, Álvaro González, Adrià Pladevall, Modest Notario, Joan Rusiñol i Alejandro Chavero.

La plantilla, després de disputar dos amistosos el cap de setmana, ahir va reprendre l’‘stage’ a Garòs

De la passada temporada continuen també Pau Torres, Víctor Valdés, José Ruiz, Simic, César Soriano, Marc Martínez, Abel Molinero, Fernando Cano, Joanet, Alpha, Raúl González, Eneko i Liu. Una plantilla molt àmplia, de forma que la direcció tècnica haurà de decidir quants es queden al primer equip i qui va al filial.

D’altra banda, després de jugar els dos partits amistosos a Villanueva de Gállego el cap de setmana passat, la plantilla va tornar ahir al treball en l’stage de Garòs.

En aquests amistosos, l’equip de Molo va empatar 2-2 davant de l’Osasuna Promeses i va perdre per 3-1 contra l’Eixea. De moment, la plantilla no té encara una data prevista per tornar a Lleida.

Comparteix

També t'interessarà