El Lleida renova Noel fins al 2021

J.C. MONGE
27-06-2018
  • El Lleida renova Noel fins al 2021

El defensa lleidatà Noel Carbonell seguirà al Lleida Esportiu almenys tres temporades més, és a dir, fins al juny del 2021. El club ha fet efectiva la clàusula de renovació que tenia sobre Noel, perquè continuï una temporada més, i li ha fet una proposta per ampliar la seua vinculació per unes altres dos.

Noel Carbonell, de 23 anys, es va formar a les categories inferiors del club i complirà la tercera temporada com a jugador del primer equip. En la primera va disputar 31 partits, entre Lliga i Copa, però en la passada campanya no va participar, ja que va estar deu mesos de baixa al patir una lesió al genoll. Va tornar a jugar, encara que ho va fer al filial, a Primera Catalana, on va disputar set partits i va marcar un gol.

Un altre del planter, l’andorrà Max Llovera, també renovarà però en el seu cas per anar cedit

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida, valora positivament la continuïtat del de Puigverd de Lleida. “Noel té la confiança màxima de la direcció esportiva. Sentim que està preparat per recuperar la seua millor versió”, va assenyalar.

D’altra banda, el golejador de l’equip a la campanya passada, Jorge Félix, podria sortir del club. El seu representant, David Vila, va admetre que “té ofertes, algunes de clubs estrangers” –concretament de la Lliga polonesa–, però va explicar que no negociaran amb el Lleida perquè “ells es remeten a la clàusula. Així que, si se’n va o si es queda, se sabrà molt aviat”, va afegir. La clàusula supera els 100.000 euros i ja que el club compta amb ell no negociarà, però si paguen la clàusula deixarà el club.

També Trilles interessa al Castelló, ascendit, però el Lleida es remetrà igualment al pagament de la clàusula.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?