El Lleida sufraga el viatge a Alacant als abonats

J.C.M.C.
12-03-2019
  • El Lleida sufraga el viatge a Alacant als abonats

El Lleida es juga dissabte al camp de l’Hèrcules mantenir la plaça en zona de play-off que ocupa des de fa vint-i-tres jornades. I el club no vol que l’equip estigui sol en un partit de tanta importància. Per aquest motiu, en col·laboració amb la Grada d’Animació, organitza un desplaçament a l’estadi Rico Pérez i sufragarà tant el desplaçament com el preu de l’entrada per als abonats del Lleida. El públic en general que vulgui assistir a aquest partit haurà de pagar 35 euros, preu que inclou viatge i entrada.

El Lleida ha reservat un total de 150 localitats per a l’afició lleidatana, una xifra susceptible d’incrementar-se en el cas que la demanda sigui superior. Els abonats i aficionats interessats a assistir al partit podran fer la reserva dijous i divendres, a les oficines del club, de 16.30 a 20.30 hores. La sortida dels autocars serà dissabte a les 9.30 i la tornada, tot just acabar l’encontre, previst a les 19.00 hores.

D’altra banda, la plantilla sortirà divendres cap a Alacant i es concentrarà en un lloc pròxim, per preparar millor el partit. El Lleida afronta aquest duel després d’haver sumat només un punt dels últims sis que ha disputat al Camp d’Esports. L’equip va empatar 0-0 amb el Badalona i diumenge passat va perdre 0-1 amb l’Olot, però malgrat això es manté en play-off.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

A nivell local, voteu prioritzant al candidat/a o al seu partit?