El Lleida tindrà la seua TV

XAVIER MADRONA
25-07-2019
  • El Lleida tindrà la seua TV
  • El Lleida tindrà la seua TV

El Lleida Esportiu negocia amb Footters, la plataforma de televisió online per internet a través del sistema de streaming, l’emissió d’encontres a partir d’aquesta temporada, però des de la base que el club serà el que tingui els drets televisius.

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, es va reunir ahir a Sevilla amb un dels socis fundadors de Footters, José Miguel Sánchez, continuant amb les converses que havien mantingut prèviament i és molt probable, segons les dos parts, que la setmana vinent es tanqui l’acord, del qual no han transcendit les condicions econòmiques. No obstant, a la Lliga continuarà tenint prioritat TV3 i a la Copa té els drets de TV la Federació Espanyola.

La postura del Lleida és molt clara, tal com va exposar Esteve en declaracions a SEGRE. “El club serà el que tingui els drets i no Footters. Muntarem una productora per emetre els partits i oferirem el servei a Footters, no només en partits al nostre camp, sinó que els podem oferir d’altres clubs. Al final, tot es resumeix que tindrem el nostre propi canal de televisió, però serà una aliança molt profitosa per a Footters i per a nosaltres”, va assegurar Esteve, la intenció del qual és que el canal també cobreixi partits de tots els equips de futbol base de l’entitat blava.

Footters emet partits de Segona B i Tercera en streaming a través del seu web i de les aplicacions per a smartphones i tauletes tant per a iOS com per a Android. Footters va començar la seua implantació, sobretot, a Andalusia i espera assolir un acord amb els 80 clubs que conformen la Segona B.

El bètic Liberto està més a prop d’arribar cedit

El Lleida afrontarà aquesta tarda el segon test de la pretemporada (19.30) davant de l’Alcorcón, equip de Segona A, a l’estada que du a terme l’equip de Molo a Marbella. D’altra banda, el club blau negocia amb el Betis la cessió de l’extrem esquerrà castellonenc Liberto Beltrán, de 22 anys. Segons fonts del club lleidatà, en les pròximes hores podria anunciar-se la seua incorporació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next