El Lleida UA es classifica per a la final del Campionat de Catalunya de clubs

19-04-2016
Actualitzat: 19-04-2016 11:56
  • El Lleida UA es classifica per a la final del Campionat de Catalunya de clubs

Els equips masculí i femení del Lleida Unió Atlètica han aconseguit la classificació per disputar la final del Campionat de Catalunya de clubs, després de disputar-se la segona jornada del certamen que va tenir com a escenari les pistes d’atletisme de les Basses.

Els dos equips lluitaran per les medalles diumenge vinent, 24 d’abril, a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona, on s’enfrontaran a l’elit de l’atletisme català. Des que es va establir el nou sistema de competició, en el qual puntuen conjuntament nois i noies, és la primera vegada que el Lleida Unió Atlètica accedeix a la final.

A la jornada disputada a les Basses, el club lleidatà va aconseguir la tercera posició, al darrere de l’Avinent Manresa i el CA Igualada, però amb una puntuació suficient per acabar setè a la general de 30 clubs i assegurar-se un lloc a la final. Entre els resultats van destacar les victòries d’Albert Valle (200 llisos), Albert Herrero (llançament pes) i del relleu 4 x 400 format per Marc Moreno, Joan Manuel Pichardo, Augusto Mendes i Giberi Sahanoko, en categoria masculina, i de Susan Stephen (triple salt) en dones. Van ser segons Sebastián Vidal (400 tanques), Guillem Roges (salt d’alçada), Farid Samir (javelina) i Patricia Ayuste (400 tanques).