El Lleida UA manté la màxima categoria

REDACCIÓ
26-01-2021
  • El Lleida UA manté la màxima categoria
  • El Lleida UA manté la màxima categoria

Els equips masculí i femení del Lleida Unió Atlètica van aconseguir mantenir-se a la màxima categoria a l’haver acabat en cinquena i sisena posició, respectivament, al Campionat de Catalunya de clubs en pista coberta que es va disputar diumenge al Palau Sant Jordi. La competició es va poder celebrar perquè estava dins del calendari de la Federació Espanyola d’Atletisme.

En homes, el Lleida UA es va classificar en cinquè lloc, i van destacar les victòries de Ramon Garcia a la prova dels 60 metres, Mohamed Maman en la dels 800, i el tercer lloc de Daniel Cogul en llançament de pes.

Pel que fa a la categoria femenina, el Lleida UA va acabar en sisena posició, i van destacar els quarts llocs de Berta Segura a 400 metres, Andrea Alemán en 1.500, Irian Padullés en els 60 tanques i l’equip format per Verònica Casadó, Montse Mases, Elisabeth Ruz i Berta Segura en relleus 4x400.

La competició, que reunia els vuit millors clubs de Catalunya en cada categoria, va tenir com guanyadors l’AA Catalunya en homes i el FC Barcelona en dones.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?