El Lleida UA se salva

REDACCIÓ
21-06-2019
  • El Lleida UA se salva
  • El Lleida UA se salva

Els equips absoluts masculí i femení del Lleida Unió Atlètica seguiran una temporada més competint a la Primera divisió estatal d’atletisme, l’avantsala a la Divisió d’Honor, a l’aconseguir la permanència a les fases finals disputades a Santander i València, respectivament. Les dones van aconseguir l’objectiu in extremis, per un sol punt. Van acabar cinquenes amb 87, pels 86 que va portar l’AD Esprint al descens a Segona. Van destacar els primers llocs d’Àfrica Radsma (110 metres tanques), Susan Stephen (triple salt, en què va aconseguir la mínima per al Campionat d’Espanya absolut amb una marca de 12,54) i Ariadna Domínguez (pes); i el segon lloc d’Irina Belmonte (400 tanques) i els tercers d’Irene Batlle (1.500) i Cristina Montesinos (5.000 marxa).

L’equip masculí també va aconseguir la cinquena posició amb 85,5 punts, set i nou més que els dos equips descendits. En aquest sentit, van destacar les victòries de David Abrines (javelina) i del relleu 4x100 format per Jordi Belenguer, Martí Costa, Ramon Garcia i Paulí Saez; els segons llocs d’Abdelmounim El Joukh (1.500) i Miquel Corbera (3.000 obstacles); i els tercers de Marc Carbó (400 tanques), Lemen Fatty (salt d’alçada), Daniel Cogul (pes) i Albert Segués (disc).

D’altra banda, el club organitzarà aquest cap de setmana a la pista d’atletisme de les Basses les finals del Campionat de Catalunya de base, des de benjamins fins a cadets, un esdeveniment que reunirà 1.500 atletes i que servirà per celebrar els vint-i-cinc anys de la inauguració de la instal·lació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta