El Lleida UA sub-12 femení, el millor català

15-08-2018
Actualitzat: 15-08-2018 11:19
  • El Lleida UA sub-12 femení, el millor català

L’equip sub-12 femení del Paco Monzón Lleida Unió Atlètica s’ha proclamat campió de Catalunya després dels resultats recollits a nivell individual, segons el rànquing de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA). L’equip lleidatà va aconseguir una puntuació de 42, superant àmpliament l’Associació Atlètica Catalunya, segon club amb 34 punts, i el Grup d’Atletisme Lluïsos de Mataró, que va completar el podi amb trenta. A aquest èxit, s’hi ha d’afegir el tercer lloc al Campionat de Catalunya per equips, la victòria al Català de cros per equips, el subcampionat en el relleu 4x60 i la quarta plaça al relleu 3x600.

Pel que fa a la resta de categories, l’equip masculí sub-23 ha acabat en segona posició, només al darrere de l’AA Catalunya i amb la mateixa puntuació que el Club Atlètic Igualada. També destaca l’actuació de l’equip femení sub-20, quart al darrere d’un podi format per AA Catalunya, ISS-l’Hospitalet i CA Canaletes.

Quant als equips absoluts del Lleida Unió Atlètica, el masculí va acabar en vuitena posició, i al seu torn el femení va finalitzar al setè lloc.