El lleidatà Jordi Rexach, seleccionador de Catalunya de futbol sala

REDACCIÓ
20-12-2018
  • El lleidatà Jordi Rexach, seleccionador de Catalunya de futbol sala
  • El lleidatà Jordi Rexach, seleccionador de Catalunya de futbol sala

El lleidatà Jordi Rexach serà el seleccionador de Catalunya a la pròxima cita mundialista de l’Associació Mundial de Futsal (AMF), que acollirà l’Argentina del 31 de març al 7 d’abril del 2019. El tècnic, de 54 anys i vinculat estretament al Sícoris al llarg de la seua carrera, dirigirà l’equip masculí absolut en un torneig en què participaran setze seleccions, entre les quals l’amfitriona i la campiona mundial, Colòmbia. Catalunya afrontarà el torneig després que la sub-20 acabés quarta al Mundial de Colòmbia. Salvant les distàncies, la referència és vàlida pel que fa al nivell dels rivals que s’hi trobarà, amb molta més experiència i amb anys competint al màxim nivell.

En aquest sentit, Rexach va manifestar que “els nostres jugadors no tenen una competició gaire exigent i no s’entrenen gaires dies a la setmana. Haurem de suplir aquest dèficit amb bona actitud i predisposició”. A més, el tècnic va afirmar: “estarem a l’altura a nivell defensiu, encara que tindrem més problemes ofensivament”. Rexach considera que, per sobre dels resultats, els jugadors que siguin convocats per al Mundial “han de gaudir de l’experiència” i el primer objectiu serà “superar la fase de grups, ja que desconeixem el nivell general dels rivals i el grup en què quedarem enquadrats”.

Rexach ja ha dirigit diversos entrenaments amb els jugadors que han de formar la base de la selecció catalana per a la cita de l’Argentina, la dotzena de la història de l’AMF. El sorteig se celebrarà a Posadas en una data que encara s’ha de determinar i el partit inaugural del Mundial es disputarà a Montecarlo, a Misiones.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta