REDACCIÓ
28-02-2019
Actualitzat: 28-02-2019 9:36
  • El lleidatà Monné, or a Minsk amb Espanya

El lleidatà Arnau Monné, de 18 anys, ha debutat amb la selecció espanyola d’atletisme en el partit internacional sub-20 indoor que s’ha celebrat aquests dies a la ciutat bielorussa de Minsk, on ha obtingut la victòria. Dilluns va participar en les sèries eliminatòries dels 60 metres llisos, i va guanyar la seua sèrie amb el segon millor temps dels finalistes. Dimarts va disputar la final i va aconseguir la victòria, amb rècord del campionat inclòs. L’atleta de Tàrrega, que pertany al Barça i que s’entrena a Mollerussa a les ordres de Fran Carrillo, del Xafatolls, es va guanyar la plaça al ser el primer del rànquing estatal de la categoria.

En la mateixa competició, Monné va formar part del relleu mixt de 4x200, on va obtenir la medalla de bronze. L’or va ser per a Ucraïna i la plata per a Bielorússia.