El lleidatà Pifarré guanya el primer Selectiu de tir amb arc

X.M.R.
Publicat: 
14-03-2017
Actualitzat: 14-03-2017 9:48
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El lleidatà Pifarré guanya el primer Selectiu de tir amb arc

L’arquer lleidatà Miquel Àngel Pifarré, que es troba becat des del setembre del 2012 a la residència Blume de Madrid i s’entrena al Centre d’Alt Rendiment, va començar de forma excel·lent la temporada a l’aconseguir la victòria en el primer classificatori per confeccionar l’equip espanyol absolut de cara a les competicions internacionals d’aquest any.

Pifarré, que es va quedar a les portes de poder estrenar-se com a olímpic en els passats Jocs de Rio de Janeiro 2016, va dir ahir, en aquest sentit, que ni ell mateix s’esperava aquest bon rendiment a aquestes altures de la temporada. “La veritat és que he de millorar encara bastantes coses i en els entrenaments no m’acabaven de sortir les coses. A més, estic estudiant el cicle formatiu superior de grau administratiu i finances i ha estat bastant complicat pel tema dels estudis, així que ha sortit tot bastant millor del que m’esperava”, va explicar l’arquer.

D’aquí a dos setmanes es disputarà el segon classificatori, però el primer objectiu ja l’ha complert el lleidatà. “En aquest primer selectiu, era qüestió de quedar entre els vuit primers per decidir, en els dos següents, els que van a les dos Copes del Món d’aquest estiu, una al juny a Turquia i una altra a l’agost a Alemanya. Encara hi haurà tres proves classificatòries més que serviran per decidir els que van al Mundial de Mèxic a l’octubre, que és el gran objectiu d’aquest any al no haver-hi Jocs Olímpics,” va assenyalar Miquel Àngel Pifarré.

Són tan sols tres els arquers espanyols que tindran plaça per al Mundial de Mèxic, una estació de pas més per a aquest arquer lleidatà de 25 anys l’objectiu del qual és, a la fi, ser olímpic a Tòquio 2020. “És pel que lluito i m’entreno cada dia”, va reconèixer.

Comparteix

També t'interessarà