El Llista arranca un gran punt

14-10-2018
Actualitzat: 14-10-2018 11:18
  • El Llista arranca un gran punt

El Lleida Llista es manté invicte a l’OK Lliga després d’arrancar ahir un valuosíssim punt a la difícil pista del Noia (3-3). L’equip es va sobreposar a l’absència de Jordi Creus, que finalment no va jugar a causa de la fissura en un dit de la mà dreta que es va fer diumenge passat al partit davant del Vic i a un marcador advers, que va haver d’igualar per dos vegades. Amb el punt no en té prou per conservar el liderat, ja que el Barcelona va guanyar 1-5 a la pista del Vendrell i lidera ara la classificació en solitari amb 12 punts.

El Noia, que venia d’una inesperada derrota a Lloret, va sortir fort des del primer minut i va obrir el marcador al minut 10 gràcies a una rematada de Xavier Costa (1-0). Cinc minuts més tard, Aleix Esteller firmava el 2-0 que complicava el partit als lleidatans.

Però aquest Llista és un equip amb molt caràcter i ahir va tornar a demostrar-ho. Andreu Tomàs va marcar el 2-1 a poc més de dos minuts per al final de la primera part, que va concloure ja amb aquest resultat.

A la segona es va mantenir l’equilibri, malgrat que era el Llista el que necessitava portar la iniciativa per buscar l’empat. I aquest va arribar de nou gràcies a l’encert d’Andreu Tomàs, que va firmar un doblet per col·locar el 2-2.

Cap dels dos equips es conformava amb l’empat, per la qual cosa van seguir buscant la porteria rival. El Noia va anotar el 3-2 amb una rematada de Sergi Llorca al minut 47, però de nou va aflorar el caràcter dels lleidatans i Bruno Di Benedetto va establir el definitiu 3-3 quan només faltava 1.52 per al final del partit.

El Llista, amb aquest empat, encadena el quart partit sense perdre, amb 10 punts sobre 12 de possibles, que el manté a la segona posició de la taula, superat només pel Barcelona, tot i que empatat amb el Reus, que ahir va guanyar a Vic. El pròxim partit serà el dimarts 23, quan rebrà el Girona a l’Onze de Setembre.