El Llista busca avui la quarta plaça del Noia

XAVIER MADRONA
10-02-2019
  • El Llista busca avui la quarta plaça del Noia

El Lleida Llista rep avui el Noia (Pavelló Onze de Setembre, 12.00), rival que el precedeix a la classificació un punt per sobre, amb l’objectiu d’aconseguir la tercera victòria consecutiva i, de passada, arrabassar aquesta quarta plaça que ostenten ara els de l’Alt Penedès. És, a més, el primer d’una marató de partits per a l’equip lleidatà, ja que dimarts juguen de nou a l’OK Lliga a la pista del Girona i dissabte vinent l’anada de quarts de l’Europa Cup a Nantes (França) abans d’afrontar la Copa del Rei davant del Reus. Per això el tècnic lleidatà Albert Folguera va manifestar ahir que “el partit contra el Noia és com el primer gran entrenament dels tres que tenim per preparar la Copa perquè amb prou feines podrem fer sessions a l’haver-hi tants partits seguits”.

Folguera espera que avui l’equip “confirmi que estem bé i amb bones sensacions. Veig l’equip endollat, més sòlid i més segur, per això estic tranquil”. Sobre el Noia, el tècnic llistat va comentar que “té jugadors de molta qualitat i molt experimentats. Són molt forts físicament, agressius en defensa i ràpids al contraatac”. Per a Folguera, una de les claus del partit serà “estar molt atents perquè el Noia no s’avanci en el marcador als primers minuts”.

El tècnic, que té tots els seus jugadors disponibles, demana a l’equip que “no tingui pressa com ha passat en alguns partits” i considera que el partit d’avui té un important valor. “Són punts importantíssims per obrir una mica de bretxa respecte als equips que van darrere nostre i assegurar-nos una posició tranquil·la”, va concloure.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que Lleida és una ciutat segura?