El Llista es reenganxa

X.P.
09-12-2019
  • El Llista es reenganxa
  • El Llista es reenganxa
  • El Llista es reenganxa

Albert Folguera estava ahir feliç per haver trencat una vegada per sempre la mala ratxa. “Tots teníem clar que l’important eren els tres punts. Ens hem tret un pes de sobre, ara estem més tranquils. S’ha vist durant el partit que hi ha hagut molts nervis, molta precipitació, però també és cert que hem deixat la porteria a zero davant d’un equip que ha buscat el gol fins al final”, va indicar el tècnic, que va voler llançar un missatge als seus jugadors. “Hem d’adonar-nos del que realment som. Abans anaves amb un Audi i ara vas amb un Citroën, et portarà a tot arreu, però no és el mateix. Les prestacions no són les mateixes. És una metàfora, però és una realitat. Ho fem bé, però no som el que érem. Quan volem fer coses que no podem és quan ens equivoquem”, va afirmar l’entrenador sobre les carències.

Per a Folguera, la victòria d’ahir “ha de ser un punt d’inflexió”, va dir pensant en el que ve, especialment el duel de dissabte a la pista del Barcelos portuguès. “És un equip amb molt gol i amb jugadors boníssims. Si sortim vius i convençuts d’allà, i no parlo de resultat, serà molt positiu per a l’equip, però si no l’afrontem com cal serà un llast que ens pesarà”, va apuntar Folguera, que va parlar de la Copa: “Si no hi som deu ser perquè no ho mereixem, però ho lluitarem fins al final.”

Calia guanyar, de la manera que fos, i es va guanyar. Per fi el Llista va poder trencar la sequera per retrobar-se amb la victòria després d’encadenar quatre derrotes, just la setmana abans que ha de posar en joc la seua corona europea a la pista del Barcelos. Els d’Albert Folguera, que recuperaven Mauro Giulini després de dos partits de baixa per lesió i amb Gefflot jugant amb una màscara protectora per la fissura que té al nas, van haver de patir fins a l’últim sospir per sumar la quarta victòria de la temporada i situar-se a tan sols un punt del Calafell, el pròxim rival a la Lliga i que marca la classificació per a la Copa del Rei, una lluita que, gràcies al triomf d’ahir, continua oberta de bat a bat per als lleidatans.

L’encontre va començar amb un ritme frenètic, amb constants anades i vingudes a les dos porteries que van fer lluir-se els dos porters. Cañellas, en jugada personal, va ser el primer a provar fortuna, en el mateix minut en què Àlex Joseph, que sortia de titular en lloc de Gefflot, va estar a prop de batre Luzón. Ruiz va posar la rèplica poc després però Lluís Tomàs va respondre a la perfecció i, segons després, una contra d’Oriol Vives va acabar amb la bola dins de la porteria en un potent tret de l’igualadí. El gol, a la fi decisiu, als tres minuts de joc no va fer variar la dinàmica del duel.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?