Redacció
02-05-2016
Actualitzat: 02-05-2016 11:22
  • El Llista fa un gran pas cap a la salvació

L’ICG Software Lleida ha donat avui un gran pas cap a la permanència en l’OK Lliga, en derrotar per 4-2 al Lloret, un rival directe, en un gran partit dels d’Albert Folguera. Amb aquesta victòria, el Llista avança el conjunt gironí en la classificació i se situa a set punts de les posicions de descens.

El Llista ha jugat un partit molt seriós i molt aviat ha començat a crear ocasions davant de la porteria del Lloret. Carlos Trilla ha marcat l’1-0 en el minut 17, resultat amb què s’ha arribat al descans.

Faltava sentenciar però el Llista s’ha trobat amb l’empat del Lloret, que ha aprofitat un error defensiu per situar l’1-1 en el minut 33. Però l’equip no s’ha ensorrat, ha continuat controlant la situació i en el 38 Joan Cañellas ha anotat el 2-1. Aquest gol ha animat els lleidatans i ha passat factura al rival, que s’ha vist desbordat pel joc local. Així, Manu Necchi ha marcat el 3-1 en el minut 41 i, de nou Joan Cañellas, firmat el 4-1 en el 46.

El Llista podia haver ampliat l’avantatge, però Andreu Tomàs ha desaprofitat el llançament directe per la desena falta del Lloret, mentre que els gironins sí que han aprofitat el seu per firmar el 4-2 en el minut 48. El Llista va protestar l’acta perquè els àrbitres van fer constar que, al final del partit, Andreu Tomàs va colpejar "amb la mà oberta" un jugador rival, una cosa que el club nega rotundament per la qual presentarà al·legacions davant del Comitè de Competició.