El Llista, a la Final Four

X. PUJOL
09-02-2021
  • El Llista, a la Final Four
  • El Llista, a la Final Four

El Llista Blava accedirà directament a la Final Four de la WS Europe Cup 2020-2021, gràcies a la seua condició de campió de l’última edició disputada el 2019, segons el model definitiu de competicions europees aprovat pel màxim organisme continental federatiu d’hoquei patins (WSE-RH).

D’aquesta manera, l’equip d’Albert Folguera eludirà la ronda de quarts de final que sí que hauran de disputar els altres sis equips que han acceptat jugar la segona competició continental. Girona, Caldes, Igualada i Calafell, tots de l’OK Lliga, així com el Sarzana italià i el Riba d’Ave portuguès s’enfrontaran per sorteig i els guanyadors de les tres eliminatòries acompanyaran el Llista, campió de les dos últimes edicions (2018 i 2019), a la Final Four. Tot això es disputarà sota el sistema de bombolla durant tres dies, del 30 d’abril al 2 de maig, en una ciutat encara pendent de determinar, ja que els equips participants tenen ara la possibilitat de sol·licitar ser-ne la seu, que s’adjudicarà al que hagi presentat l’oferta més elevada.

En aquest sentit, el president llistat, Enric Duch, va descartar completament l’opció de licitar per l’organització de la fase final per tercera vegada consecutiva. “És inviable organitzar-la a Bell-lloc i l’Onze de Setembre continua inutilitzat per jugar a hoquei. Si no hagués estat així, ens ho hauríem plantejat”, va indicar. Duch veuria amb bons ulls, tenint en compte que cinc dels equips són catalans, que es jugués en una pista neutral a Catalunya.

“Econòmicament seria la millor opció per a tothom. Si algun ajuntament hi estigués interessat, els clubs hi podríem ajudar, sempre ens costaria molt més barat que anar a Itàlia o a Portugal”, va assenyalar el president llistat, que xifra en més de 8.000 euros el pressupost que necessitaria per jugar a fora de Catalunya.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta