El Llista Lleida ret homenatge als germans Tomàs

REDACCIÓ
22-05-2022
  • El Llista Lleida ret homenatge als germans Tomàs
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’afició, els jugadors i la directiva del Lleida Llista Blava ha ret homenatge als germans Lluís i Andreu Tomàs, retirant les samarretes amb els dorsals d’ambdós jugadors, que ara pengen en el pavelló municipal Onze de Setembre.

L’acte, que ha tingut lloc aquesta dissabte, en finalitzar el partit del play off que ha enfrontat el Llista amb el Reus Deportiu, ha comptat amb la presència de la tinent d’alcalde Jordina Freixanet i el regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, i de l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, localitat natal i de residència dels germans Tomàs.

Jordina Freixanet ha agraït en representació de la Paeria i en nom de tota la ciutat l’aportació del Lluís i el Tomàs a l’esport de Lleida. “No hi ha paraules per agrair-vos la vostra contribució al club, els valors que heu transmès, que heu portat de les muntanyes a la plana, que són un exemple per tota la base del club, que també és la força del Llista”, ha dit en dirigir-se als homenatjats. 

El president del Lleida Llista Blava, Enric Duch, ha estat el primer a prendre la paraula, en una locució amb referències a la família i la trajectòria dels esportistes. El Lluís i l’Andreu també s’han dirigit a l’afició, la directiva i els companys de l’equip amb emotives paraules d’agraïment.

El Lluís es va retirar de l’esport actiu la passada temporada i l’Andreu ja havia anunciat la intenció de fer-ho en finalitzar la present.

L’acte ha finalitzat amb la confabulació de tots plegats perquè el Llista venci la propera setmana en el tercer partit del play off contra el Reus Deportiu, que es disputarà en la capital del Baix Camp, la qual cosa li permetria disputar les semifinals de l’OK Lliga i li asseguraria una plaça per jugar l’Eurolliga la temporada vinent. El partit d’avui ha finalitzat 1-2, amb victòria pels reusencs, que han aconseguit el segon gol quan mancava un segon per finalitzar la segona pròrroga. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta