El Llista s'enfronta al Caldes, un rival directe

JOSÉ CARLOS MONGE
20-11-2018
Actualitzat: 20-11-2018 11:30
  • El Llista s'enfronta al Caldes, un rival directe

El Lleida Llista visita avui el Caldes (21.00 hores) en un duel entre dos rivals directes que aspiren a consolidar-se a la zona alta de la classificació. Els dos equips es troben empatats a dinou punts, amb sis victòries, un empat i una derrota, encara que el Llista està situat tercer, per sobre del rival, gràcies que ha encaixat un gol menys (19-20) i n’ha marcat onze més (35-24).

L’entrenador del Llista, Albert Folguera, espera la millor versió del seu equip aprofitant que han tingut més dies de descans, ja que el rival va disputar el cap de setmana competició europea, la CERS, d’on els ha eliminat el Tomar portuguès. “Els tres dies de descans ens han anat bé, tenint en compte que ara ens vénen dos partits en cinc dies. Ens enfrontem dos equips que estem igualats, que ens agrada jugar d’una manera ofensiva i, per tant, hi ha tots els ingredients perquè es vegi un bon encontre”, va afegir el tècnic.

Folguera va elogiar el Caldes. “Sempre m’ha agradat la seua manera de jugar, són un equip atrevit i tenen grans jugadors, per la qual cosa serà un encontre doblement difícil, però també nosaltres proposem un tipus de joc atractiu. Tenim l’oportunitat de deixar un rival directe a tres punts”, va valorar. Confia a poder comptar amb Xixi Creus, recuperat de la lesió.

D’altra banda, a l’eliminatòria de vuitens de final de la CERS entre Llista i Girona, el partit d’anada es jugarà l’1 de desembre i la tornada, a Lleida, el 19 de gener.

Classificació històrica del Wolfurt de Bartés
El Wolfurt austríac, que té com a entrenador el lleidatà Jaume Bartés, va aconseguir una classificació històrica al poder per primera vegada superar una ronda a la Copa CERS. L’equip té dos jugadors lleidatans, el mateix Bartés i Iker Bosch. El Wolfurt va eliminar el RSD Uttigen i ara jugarà contra el Merignac.