El Llista té acord total amb Oruste i Creus per la pròxima temporada

XAVIER PUJOL
20-05-2018
  • El Llista té acord total amb Oruste i Creus per la pròxima temporada

Amb l’OK Lliga arribant al final, l’ICG Software Lleida, que avui visita la pista del Liceo (12.30), va planificant la plantilla 2018-2019, que podria estar tancada fins i tot abans d’acabar la temporada. El tècnic Albert Folguera ha apostat per la continuïtat de tots els seus integrants, amb l’única novetat del fitxatge de Maximiliano Oruste, que arribarà per suplir la marxa ja coneguda de Darío Giménez. El club té un acord tancat amb l’argentí de l’Alcoi, actualment el tercer màxim golejador de l’OK Lliga, només pendent de la firma del contracte.

El club ja ha arribat a un acord per renovar Joan Cañellas, César Candanedo i els germans Lluís i Andreu Tomàs, i quedava pendent la continuïtat de Jordi Creus. El reusenc vol continuar i Folguera el vol a la seua plantilla. “Si depèn de mi, Xixi continuarà, però no crec que hi hagi cap problema perquè segueixi un any més amb nosaltres”, va apuntar el tècnic, que seguirà comptant amb els serveis del jugador del planter Albert Mola i dels francesos Roberto i Bruno di Benedetto, que tenen un any més de contracte.

Folguera, en canvi, va obrir la porta a la cessió de Deri Mataix, que aquest any no ha tingut gaire protagonisme. “Necessita jugar minuts i gairebé segur que anirà cedit”, va apuntar el tècnic. El jugador ja ha rebut ofertes d’equips de l’OK Lliga i de Primera Nacional, encara que no es descarta que continuï si el Juneda-Lleida aconsegueix l’ascens a l’avantsala de la màxima categoria.

Pel que fa al partit d’avui a la pista del Liceo, en el qual cap dels dos s’hi juga res, els llistats intentaran defensar la cinquena posició, encara que Folguera reconeix que arriben amb el dipòsit en reserva. “Ens està costant molt entrenar-nos. Després de tot el que hem viscut estem una mica saturats i amb ganes que acabi la temporada, però partits com els de demà – per avui– motiven per estar davant de grans rivals”, va assegurar el tècnic llistat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta