REDACCIÓN
20-02-2020
Actualitzat: 20-02-2020 9:45
  • El Llista voreja la victòria

El Lleida Llista va tenir molt a prop la victòria ahir a la nit a la pista del Caldes però va acabar cedint un empat que deixa la distància entre tots dos rivals directes igual que estava abans del partit, és a dir, tres punts per sobre l’equip barceloní. Àlex Joseph va ser el percussor en atac dels lleidatans aconseguint els dos gols, mentre que el porter Lluís Tomàs va prendre el protagonisme, sobretot a la recta final del partit, parant un penal i una falta directa.

El Llista, que es presentava a Caldes amb la baixa del lesionat Oriol Vives, però que va poder recuperar Joan Cañellas, que es va lesionar dilluns, va començar de forma immillorable avançant-se en el marcador. Àlex Joseph va ser l’encarregat d’establir el 0-1 amb què els d’Albert Folguera aguantarien bé fins al descans.

L’equip lleidatà va competir bé, en la tònica dels últims partits, i no va acusar la inactivitat de deu dies sense jugar un partit. El Caldes ho va intentar, però les seues ocasions les frustraven la defensa i el porter lleidatans.

Després del descans, el Llista faria un nou cop sobre la taula a l’anotar Àlex Joseph el 0-2. Doblet, doncs, del jove jugador i bones notícies per a Albert Folguera perquè s’està refermant en la temporada. Corria el minut 28 i al 36 el Caldes, que ja es llançava a la desesperada, establia l’1-2 per mediació de Xavier Rovira. Va ser llavors quan va aparèixer Lluís Tomàs, aturant primer una falta directa (47’) i gairebé tot seguit un penal (48’). Al final, Rovira va donar l’empat als locals al 49.