El mercadillo de l'Eix remata unes rebaixes modestes

S.E./M.M.C.
23-02-2018
  • El mercadillo de l'Eix remata unes rebaixes modestes

Setanta establiments de l’Eix Comercial van treure ahir els seus articles al carrer en la primera jornada del ja tradicional Mercat de les Rebaixes, que es prolongarà fins demà. Es tracta de la rematada final d’una campanya de rebaixes les vendes de la qual han estat aproximadament com les de l’any passat, segons va indicar el president dels comerciants de l’Eix, Llorenç González.

La previsió a l’inici del període de descomptes era incrementar les vendes entre un 2% i un 3%, xifra que opina que s’haurà aconseguit, a nivell general. No obstant, reconeix que alguns establiments no han registrat una bona campanya. Alguns van apuntar que la situació política pot haver influït, així com el fet que aquest any el fred va arribar més tard.

Així mateix, segons una consulta de l’Observatori de Pimec Comerç, a la província de Lleida un 18,34% de comerciants afirma haver augmentat les seues vendes durant la campanya Nadal (de l’1 de novembre del 2017 al 7 de gener del 2018), un 34% sostenen haver-les mantingut i un 37,74%, que han disminuït.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?