El mercat de Mollerussa, al centre

J.GÓMEZ
18-01-2019
  • El mercat de Mollerussa, al centre

El mercat setmanal de Mollerussa tornarà a la ubicació original a partir del 30 de gener. El trasllat es va portar a terme a finals de maig amb l’objectiu de facilitar la reforma del centre i la nova ubicació va ser els dos sentits de l’avinguda del Canal, des de la rotonda del Tractor fins a la rotonda que connecta amb l’avinguda de la Pau.

Ara, tornarà a celebrar-se a les reformades places Manuel Bertrand, de l’Ajuntament, Pla d’Urgell i Major, així com el carrer Arbeca i en un dels trams de l’avinguda del Canal. La nova estètica d’aquestes places ha obligat el consistori a adaptar el recorregut als nous espais, una cosa que l’ajuntament està acabant de definir amb el principal objectiu d’oferir les millors prestacions a tots els paradistes. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ja va informar a l’iniciar el trasllat que la intenció del consistori era tornar el mercat a la ubicació inicial una vegada acabades les obres, un fet que es va produir a finals d’any, a l’inici de la campanya comercial de Nadal.

El mercat de la capital del Pla d’Urgell se celebra tradicionalment els dimecres i compta amb la participació d’un total de 170 paradistes que ofereixen tota mena de productes que van des de verdures fins a roba o complements. Anteriorment, places com la Manuel Bertrand o la Pla d’Urgell es tancaven al trànsit exclusivament per acollir el mercat, un fet que ara no serà necessari ja que els dos espais són per als vianants.

La plaça Major va ser l’última reforma que es va portar a terme al centre de la ciutat, en el marc d’un projecte de millora que ha estat subvencionat per la Generalitat a través del Pla de Barris.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?