El Mercat del Pla reobre i al setembre obrirà cada cap de setmana

SEGREcom
03-06-2014
  • El Mercat del Pla reobre i al setembre obrirà cada cap de setmana

L'outlet del Mercat del Pla va reobrir ahir les portes amb una nova selecció de pop up stores, que romandran obertes fins al pròxim dia 14. Aquest equipament, que obre sota concessió municipal, funciona únicament durant la primera quinzena de cada mes, però els seus gestors preveuen ampliar-ne l'obertura. "Estem plantejant la nova temporada, de cara al setembre. Hi haurà algun canvi i el repte és poder obrir més dies, intentarem mantenir el mercat obert tots els caps de setmana", va explicar Cristina Domènech, de l'empresa gestora, Jamstores a Lleida TV. També és probable que al juliol es concentrin més els dies d'obertura. A l'agost no obriran.

De cara a aquesta primera quinzena de juny, les marques presents al mercat i locals adjacents seran Escorpion, Melé, Denny Rose, Miss Me, Fete, Uno più Uno, Punto Blanco, Antonio Miró i Lrg, a banda de Desigual, que és fixa. També hi seran les firmes de complements My Wallit, Pourchet i les infantils Miquel Rius i Joumma Bags.

Hi haurà nombroses activitats paral·leles com caricatures, música, projeccions de curtmetratges, diverses xarrades i tallers i una barbacoa popular els dijous.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next