El millor bàsquet femení cadet es dona cita a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
04-05-2022
Actualitzat: 04-05-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El millor bàsquet femení cadet es dona cita a Lleida

Lleida acull del 15 al 21 de maig el Campionat d’Espanya cadet de Bàsquet Femení que es disputarà als pavellons Barris Nord, Agnès Gregori, Pardinyes i Torrefarrera.

Aquest dimarts s’ha fet el sorteig de la competició, a la delegació de la Federació Catalana de Bàsquet de Lleida; un acte on han participat el tinent d’alcalde, Paco Cerdà; el regidor d’Esports, Ignasi Amor; el diputat Ferran Accensi; el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Ferran Aril: Javier Calles, responsable de la delegació territorial de Lleida, i Ramon Casanovas, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Torrefarrera.

La competició reunirà 32 equips de totes les delegacions estatals. S’espera l’arribada de 700 jugadores que, amb familiars, tècnics i arbitratge, representarà l’estada a Lleida d’unes 3.000 persones.  

El regidor Ignasi Amor ha destacat que Lleida i Torrefarrera acullen aquesta competició per segon any consecutiu i ha remarcat l’aposta de la Paeria per acollir competicions esportives centrades, sobretot, en l’esport base.

Comparteix

També t'interessarà