El millor golf, a Lleida

xavier madrona
07-04-2016
  • El millor golf, a Lleida

“Disfrutarem de la festa del golf a Lleida i estic molt content de poder jugar a casa meua amb molts dels companys amb qui jugo en els circuits. A més, hi serem els tres lleidatans i és un gran orgull”, va declarar ahir el golfista professional Carlos Pigem durant la presentació oficial del II Pro Am Lleida Atlas Energía, que es disputarà al camp del Raimat Golf Club demà i dissabte.

Un total de 243 jugadors, dels quals 216 són amateurs i 27 professionals espanyols de nivell internacional, entre ells els lleidatans Carlos Pigem, Emilio Cuartero i Gerard Piris, componen aquest cartell de luxe.

La competició, que compta amb la col·laboració de les institucions i de SEGRE, consisteix en dos tornejos paral·lels, el Pro Am, que es disputarà a 18 forats en la modalitat Scramble Stroke Play, amb equips formats per quatre jugadors amateurs i un de professional, i el torneig destinat als professionals, que es disputarà a 36 forats (els dos dies sumaran), en la modalitat Stroke Play. La competició començarà demà a les 9.30 i acabarà dissabte.

Els premis en aquesta edició s’han incrementat superant els 26.000 euros. Es premiarà els quatre primers equips de la classificació handicap i el primer classificat scratch.

També hi haurà premis especials, per als amateurs, a la bola més propera als forats 4, 6, 13 i 17 indistinta, i al drive més llarg al forat 12, tant en categoria masculina com en la femenina.

El torneig pretén ser una immillorable ocasió per divulgar aquest esport, ja que serà d’entrada lliure, i es podrà rebre “un bateig de golf” a tall d’iniciació prèvia reserva.

L’alcalde Àngel Ros va destacar que “el golf de Raimat posa una vegada més Lleida al mapa de l’esport mundial amb aquest torneig”.

Per la seua part, el president del Raimat GC, Josep Ramon Gabàs, va destacar que serà “una gran festa esportiva” i Nèstor Gutiérrez, d’Atlas Energía, va valorar la decidida aposta que està fent la firma patrocinadora del torneig “pel golf i el futbol base”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?