El Mollerussa cau a casa i perd el liderat

11-01-2019
Actualitzat: 11-01-2019 11:50
  • El Mollerussa cau a casa i perd el liderat

El Mollerussa no va poder mantenir l’avantatge d’1-0 amb què es va retirar al descans el 23 de desembre passat davant del Manresa i ahir, en la represa d’aquell matx, que l’àrbitre va suspendre a la mitja part al·legant que hi havia massa boira, va veure com l’equip del Bages li donava la volta al marcador (1-3) situant-se, a més, líder en solitari del Grup II de Primera Catalana.

Mollerussa i Manresa, 18 dies després d’haver-se iniciat el partit, es jugaven el liderat, que compartien empatats a punts. El Manresa va sortir al camp amb més intensitat, però l’equip del Pla d’Urgell tampoc no passava excessius conflictes i va començar a agafar el ritme al duel reiniciat.

La jugada clau va arribar en el minut 12 d’aquesta segona part, quan una pèrdua de pilota del Mollerussa va provocar una ràpida contra del Manresa i Rodríguez no la va desaprofitar per posar l’1-1 en el marcador del xoc.

Una jugada semblant, al minut 30, va servir al Manresa per marcar l’1-2, de nou gràcies a l’encert de Rodríguez. El Mollerussa no mereixia tanta adversitat, ja que també havia tingut les seues ocasions i ho va seguir provant fins al final. Va merèixer l’empat, però no va poder batre el porter visitant.

En canvi, qui va tornar a marcar va ser el Manresa, a l’últim minut de la represa. Baffoe firmava l’1-3, un resultat sens dubte exagerat per als mèrits de l’equip local.

El Mollerussa tornarà a jugar aquest diumenge al camp del Júpiter, en un partit que s’ha fixat a les 12.00.