SALVADOR DURAN
09-08-2018
Actualitzat: 09-08-2018 9:33
  • El Mollerussa firma un altre triomf plàcid

El Mollerussa va firmar ahir un altre triomf còmode en un nou test de pretemporada i, després de superar per 6-1 el Palau d’Anglesola, acumula un ple de victòries en el camí de preparació per a la tornada a la Primera Catalana. L’equip que entrena Josep Maria Turull ha guanyat els quatre encontres que ha jugat, tres amistosos i l’anada de la Copa Lleida davant del Balaguer.

L’equip de la capital del Pla d’Urgell va encarrilar molt aviat un matx que ja va quedar dat i beneït a la primera meitat, que va finalitzar amb un clar 5-1. Oriol Esteve va marcar l’1-0 als 5 minuts i Jordi Clivillé va anotar el 2-0 a l’11. Va reaccionar el Palau, que va marcar el 2-1 en un penal transformat per Serrano en el minut 16. Però el Mollerussa, més rodat que el seu rival, que juga a Segona Catalana, va imposar la seua superior categoria per seguir incrementant l’avantatge. Oriol Esteve va marcar el 3-1 en el minut 32, tot un golàs amb una rematada des de molt lluny, i el 4-1 el va firmar Muñoz en el 37. El 5-1 va ser obra de Pocurull en el 42. El Mollerussa va mantenir el control del duel durant la segona meitat, però ja no es van veure tants gols. Cervelló va tancar el marcador amb el 6-1 definitiu, anotat en el minut 83. Josep Maria Turull va valorar que “ha sigut un partit molt còmode davant d’un Palau al qual potser falta rodatge. L’important és continuar millorant i agafant càrrega de minuts”. Diumenge rebran el Balaguer a la Copa Lleida, després de l’incontestable 0-2 aconseguit en l’anada.