SEGRE
05-08-2019
Actualitzat: 05-08-2019 13:21
  • El Mollerussa goleja al segon test

El Mollerussa va golejar el Cervera (0-7) al segon test de pretemporada per als del Pla, que es van mostrar molt més efectius que els locals, especialment durant la segona meitat. El conjunt de Josep Maria Turull va portar les regnes del partit en tot moment amb el matiner gol de Delgado. Álvaro va marcar el segon abans que s’arribés al descans. Durant la segona meitat, el rodatge superior del Mollerussa es va posar de manifest i van arribar la resta de gols. Òscar Canadell va marcar el tercer i Jofre, dos minuts després del 0-3, va anotar el quart. El Cervera va intentar estirar llavors les línies, però les cames van començar a pesar. D’aquesta manera va arribar el cinquè gol, obra de Jofre. Amb l’encontre totalment resolt, el Mollerussa encara va poder marcar dos gols més, obra de Barón i Jofre, autor d’un doblet. El Mollerussa disputarà el tercer partit de preparació dimecres (20.00 hores) a les instal·lacions de l’Atlètic Segre amb l’Andorra de Segona B.