VÍCTOR BALLESTEROS
24-12-2018
Actualitzat: 24-12-2018 11:36
  • El Mollerussa-Manresa, suspès per la boira

El partit entre el Mollerussa i el Manresa es va suspendre ahir per la intensa boira, decisió que va prendre el col·legiat del partit al descans malgrat les protestes dels dos conjunts. Abans, tanmateix, el Mollerussa va aconseguir inaugurar el marcador amb un gol d’Albert Delgado. El matx prometia molt, ja que s’enfrontaven el primer classificat, el Mollerussa, contra el segon, el Manresa, que ja tenia un partit pendent. A més, també hi havia interès per veure com reaccionava el conjunt del Pla d’Urgell després de la derrota de la setmana passada al camp del Muntanyesa (1-0), la primera en 56 partits.

Pel que fa al partit d’ahir, el Mollerussa va sortir disposat a defensar el liderat i va donar a entendre les seues intencions molt aviat al rival. Un error al centre del camp a la primera jugada del duel va deixar el davanter del Mollerussa Edu Raya sol davant del porter visitant, malgrat que no va aconseguir materialitzar en gol aquesta ocasió. Lluny de rendir-se, els de Josep Maria Turull van continuar dominant i van concentrar el joc al camp del Manresa. Els barcelonins, per la seua banda, ho intentaven tímidament des de fora de l’àrea, encara que sense inquietar gaire la porteria defensada per Joan Marc Balagué. Edu Raya, molt intens ahir, va tenir un parell d’ocasions clares, encara que no va aconseguir materialitzar-ne cap. A partir de l’equador de la primera meitat, el Manresa es va despertar i va començar a generar ocasions a través de jugades a pilota parada, sobretot des de la cantonada. Amb tot, va ser el Mollerussa el que va aconseguir finalment avançar-se al minut 34 aprofitant un error gravíssim de la defensa manresana. Els visitants van errar una passada en zona perillosa i Marc Grau ho va aprofitar per assistir Albert Delgado, que va posar l’1-0 amb el qual s’arribaria al descans.