REDACCIÓN
03-09-2020
Actualitzat: 03-09-2020 10:06
  • El Mollerussa s'anota un nou triomf en la pretemporada

Tres partits jugats i tres guanyats. El Mollerussa continua sumant triomfs en la seua pretemporada i ahir va vèncer per 3-0 el Juvenil A del Nàstic Manresa, un equip que va exigir molt als de Josep Maria Turull, que aquesta setmana tenen doble compromís, ja que dissabte jugaran contra l’Atlètic Segre. El Mollerussa ja vencia en el descans per 2-0, gràcies als gols de Jofre, en el minut 32 i de Baró el 40. El 3-0 definitiu el va firmar el seu golejador, Putxi, en el minut 70.

Els dos equips van demostrar que ja acumulen diverses setmanes de treball, per la qual cosa van oferir un matx jugat a ritme alt i amb molta intensitat. El Mollerussa va tenir el comandament del partit i va disposar de més ocasions de gol, encara que el marcador no es va moure més gràcies a la bona actuació del porter visitant. També va estavellar una pilota al pal.

Com en els dos anteriors, l’encontre es va disputar sense públic i amb les portes de l’estadi tancades, complint els dos equips amb tots els protocols sanitaris abans d’entrar al terreny de joc.

El tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, va treure conclusions positives d’aquest nou assaig. “Estic content de com està responent l’equip i avui, encara que el rival era de categoria juvenil, ens ha exigit molt. Es nota que és un equip molt treballat”, va explicar. “Hem creat ocasions i m’està agradant la imatge que dóna l’equip”. De moment, tots els amistosos són a casa perquè, com reconeix el mateix entrenador, “sortir a fora ens fa respecte. Aquí tenim el protocol sanitari controlat i estem més tranquils”.

Doble compromís del Tàrrega

La UE Tàrrega també afronta aquesta setmana un doble compromís, encara que en el seu cas els seus dos amistosos els jugarà el cap de setmana al Municipal Joan Capdevila. Dissabte rebrà el Sabadell Nord, equip del Grup Primer de Primera Catalana. Aquest matx s’ha previst per a les 19.00. I diumenge, l’equip de la capital de l’Urgell rebrà, en aquest cas a les 18.00, l’Agramunt, un rival que milita a la Segona Catalana.